KK400- tuoteperheen arvostelut

5.0
Yhteensä 4 arvostelua
Arvostele tuoteperhe
8.4.2024

Lammi KK400

”Tuoteperhe nopeuttaa ja helpottaa työmaan toimintaa. Kivet ovat helppoja ja kevyitä työstää sekä siistejä valaa. Mittatarkkuus on myös erinomainen.”

Tuomas Mäkinen
27.3.2024

KK400- tuoteperhe

KK400-tuoteperhe sisältää monipuolisen tuotevalikoiman, esimerkiksi osaharkkoa, päätyharkkoa, sisä-ja ulkokulmaharkkoa. Tuote on mittatarkka, mistä johtuen sitä on helppo ja ”kiva” käsitellä ja tehdä. Tuote mahdollistaa myös nopeamman / useamman työvaiheen samaan aikaan, sillä vain sisäkuori valetaan tässä harkkotyylissä. Muissa valu tehdään niin ulko-kuin sisäpuolelta, kun taas KK400 harkon kanssa ei siis tarvitse odottaa yhtä lämmityskautta (jos rakennat tänä vuonna talon, voit rapata sen vasta ensi vuonna), vaan tässä harkossa voi rappauksen tehdä heti. Myös betonin raekoko pystyy olemaan isompaa, koska tässä harkossa valetaan pelkkä sisäpuoli, joka tarkoittaa, ettei betonin tarvitse olla säänkestävää ja tämä taas tarkoittaa edullisempaa betonia. Tässä harkkotyylissä on myös loistava mahdollisuus sen suuremman sisäkuoren vuoksi, sisällyttää niin sähkö,-sekä vesiputket, kuin myös teräkset harkon sisään. Tämä harkko sopii myös isompien kohteiden kuten kerrostalojen toteuttamiseen.

Patrik Kukkonen
27.3.2024

Lammi Kuorikivi

Laadukas valuharkko ja ulkopuolen pikaisen rappauksen mahdollistava tuote. 5/5

Sakari Haaranen
10.6.2021

KK400

-Huipputuote

-Hyvä työstettävyys

-Tekniikan saaminen kiven sisään helpompaa

-Hyvä käsitellä kyseistä tuotetta

-Erittäin mittatarkka tuote

-Kokemusta kyseisestä tuotteesta useamman talon/kerrostalon verran

-Isojen aukkojen ylityksissä käytettävä hieman enemmän aikaa tukemiseen

-Valaminen helpompaa/siistimpää

Tomi Strand

Arvostele KK400- tuoteperhe

*Pakollinen tieto

Lammin Betoni tarkistaa arvostelutekstit ja pidättää oikeuden moderoida tai poistaa mahdolliset epäasiallisuudet. Annettu tähtiluokitus ei lähettämisen jälkeen muutu tai poistu. Samalla sähköpostiosoitteella voi antaa kyseiselle tuotteelle vain yhden arvostelun.