Tervetuloa Porin Asuntomessuille!

Porin Asuntomessut alkavat perjantaina 6.7.2018 klo 10. Lammi Kivitalo-kohteet 20. Casakivi ja 21. Jokilammi avaavat ovensa yleisölle ja toivottavat messuvieraat lämpimästi tervetulleiksi. Lammin Betoni-konsernin oma messuosasto sijaitsee Jokilammi-kohteessa.
Tule tapaamaan paikan päälle talomyyjiämme ja keskustelemaan kivirakentamisesta.

20. Casakivi

Toiminnallista ja tehokasta – avarasti yhdessä tasossa

5h+k+s+autokatos+varasto
Huoneistoala: 184 m2

Pääsuunnittelija: Arkkitehtitoimisto Kirsti Kanerva Ky, Kirsti Kanerva
Näytteilleasettaja: Lammin Betoni Oy, Lammi-Kivitalot
Sisustus: Pentik Oy, Rock My Business / Riia Rauhala ja Emmi Vappula
Laatoitus: Pukkila Oy
Keittiö: Puustelli Group Oy
Kiinteä ja ulkovalaistus: Winled Oy
Takka: Uunisepät
Maalit: Tikkurila Oyj

Casakivi on suunniteltu kaksilapsiselle perheelle. Suunnittelun lähtökohtana oli perheen toive yksitasoisesta kodista, jossa on paljon avaraa tilaa ja jonka ratkaisut mahdollistavat helpon ja mukavan asumisen. Talon korkeimmassa tilassa, yhtenäisessä keittiö- ja olohuoneessa, luonnonvalo pääsee sisään talon molemmin puolin kulkevien suurten ikkunapintojen kautta luoden tilasta valoisan ja avaran. Olohuoneen liukulasiseinä avautuu suojaisaan pergolaan, joka jatkaa tilaa kauniisti ulos.

Talon pohjaratkaisu on toiminnallinen ja ratkaisut toimivat yhdessä tasossa hyvin tehokkaasti. Kaikki toiminnot on sijoitettu pohjaan fiksusti siten, että arjen askareet sujuvat helposti ja rentoon oleskeluun on tilaa ja tarvittaessa myös yksityisyyttä.
Taloa ympäröi piha-alue istutuksineen. Piha-alueella on paikka myös marjapensaille ja pienviljelylle. Arkkitehtuuri ja sisustus noudattavat yksinkertaista ja selkeää linjaa ja kerroksellisten ratkaisujen kautta talon ja sen sisustuksen yksityiskohdat tulevat tyylikkäästi esille.

Talon valaistus ja kulunvalvonta voidaan ohjata huoneisiin sijoitettavien kosketusnäyttöjen ja mobiililaitteiden avulla. Lämmitys- ja jäähdytystarve toteutetaan geoenergiaa hyödyntämällä. Osa talon sähköenergian tarpeesta saadaan katolle asennettavan aurinkosähköjärjestelmän avulla.

21. Jokilammi

Modernia funktionalismia kauniissa jokimaisemassa.

4h+k+ruokatila+s+autotalli+varasto+ulkovarasto
Huoneistoala: 148 m2

Pääsuunnittelija: Suunnittelu Koskinen Oy, Kaarlo Koskinen
Näytteilleasettaja: Lammin Betoni Oy, Lammi-Kivitalot
Sisustus: Isku Koti Oy, Sanna Mustonen
Laatoitus: Pukkila Oy
Keittiö ja kalusteet: Keittiömaailma
Portaat ja sisäkaiteet: Grado Oy
Parvekelasit ja ulkokaiteet: Siesta Group Oy
Takka: Takkamestarit Kohonen Oy
Kiinteä ja ulkovalaistus: Winled Oy

Jokilammi on upealla paikalla, joen rannalla sijaitseva kaksikerroksinen talo, joka on suunniteltu lapsiperheelle huomioiden niin pienten kuin jo aikuistenkin lasten tarpeet. Rakennuttajaperheen harrastuksiin kuuluvat kalastus ja veneily, jolloin lähtökohtaisesti toiveena oli rantatontti, johon on mahdollisuus toteuttaa myös laituripaikka omalle veneelle.

Piha ja nurmialue on suunniteltu kompaktiksi ja helppohoitoiseksi. Ulkona oleskelu sijoittuu pääosin talon upeille terasseille, joista joenpuoleiset ovat katettuja ja lasitettuja. Talon näyttävimpiin osiin lukeutuu sen suuri terassi talon toisessa kerroksessa. Ylhäältä avautuu upeat esteettömät näkymät Kokemäenjoelle. Tämän talon terassialueilla pääsee nauttimaan ulkoilmasta ja auringosta aamusta iltaan.

Talon näyttävä kaksivärinen julkisivu tuo luo kauniisti valon ja varjon efektit. Arkkitehtuurissa on haettu funktionaalista tyylisuuntaa ja pelkistettyä linjaa. Pohjaratkaisu on toteutettu niin, että makuutilat ovat alhaalla ja yhteiset oleskelutilat yläkerrassa. Näin kauniista jokimaisemasta pääsee nauttimaan jokaisesta katselusuunnasta.

Sisustuksen värimaailmassa yhdistyy mustan, valkoisen ja harmaan sävyt, jotka luovat harmonisen, aikaa kestävän ja tyylikkään kokonaisuuden.