Ideoita omaan kotiin

Uudistunut Lammi Ideakirja sisältää jo lähes 40 kivitalomallia, joita voitte käyttää oman kotinne ideoinnin pohjana. Jokainen talomallimme voidaan myös toteuttaa sellaisenaan tai  räätälöidä toiveidenne mukaan kodiksenne.

Kirjassa on myös kolme eri suunnittelijoiden toteuttamaa sisustussuunnitelmaa kolmeen eri kohteiseen. Tilaa Lammi Ideakirja ja ota askel kohti elämäsi kotia!

Ideakirjan tilaus

  • Haluan, että minulle lähetetään postitse Lammin omat painetut julkaisut (Lammi Ideakirja ja Lammi Koti- lehti) aina, kun niiden uusi versio ilmestyy.
  • Olen kiinnostunut myös asuinpaikkani lähellä järjestettävistä rakentajakouluista. Haluan, että minulle lähetetään sähköisiä kutsuja Lammin ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin rakentajakouluihin.
  • Haluan, että minulle lähetetään sähköisiä kutsuja Lammin ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin VIP- tapahtumiin ja asuinpaikkakuntani lähellä järjestettäville rakentajamessuille (Lammi osallistuu vuosittain näytteilleasettajana noin 10 rakentajamessuille eri puolilla Suomea).

Rekisteriseloste