Selvitetään yhdessä mitä kivitalonne maksaa

Kivitalon hintaan vaikuttaa esimerkiksi talon pinta-ala ja arkkitehtuuri, kerroksien määrä, tontin muoto ja maaperä sekä pintamateriaalit ja talotekniikka.

Huolellisella suunnittelulla varmistetaan, että hinta on mahdollisimman tarkasti tiedossa etukäteen.

Suunnittelu

Hintaan vaikuttavista päätöksistä jopa 80% tehdään jo suunnitteluvaiheessa. Työhön osallistuvat ainakin arkkitehti, rakennesuunnittelija ja erikoissuunnittelijat. Asiantuntijoidemme avulla räätälöidään toiveitanne ja budjettianne vastaavat ratkaisut.

Asiantuntijamme apunasi alusta alkaen

Lammi kivitalo on aina yksilöllinen ja kaikki hintaan vaikuttavat päätökset voit tehdä yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Tiedämme useiden satojen kivitalojen kokemuksellamme, mitä kivitalon rakentaminen maksaa ja mitkä asiat tyypilliset vaikuttavat hintaan ja hinta-arvioiden pitävyyteen.

Annamme tarjouksessamme aina hintatakuun. Lisäksi takaamme sitovan aikataulun osuudellemme projektissa. Tarjouksemme sisältö, hinta ja aikataulu on siis etukäteen tarkasti tiedossasi.

Asiantuntijamme auttavat mielellään projektinne suunnittelussa ja budjetoinnissa. Ota yhteyttä paikalliseen Lammi kivitalo -myyjään tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Laske hinta-arvio TaloPelillä

Jos haluat ensin arvioida hintaa itsenäisesti, saat karkean tavoitehinta-arvion kätevästi TaloPelin avulla. Voit alustavasti selvittää, millaisen budjetin tarvitset haluamasi kokoiseen ja muotoiseen taloon. Klikkaa tästä TaloPeliin.

Huomioi myös asumisen aikaiset kustannukset

Rakentamisen kustannuksien lisäksi on tärkeää arvioida myös asumisen aikaisia kuluja. Rakennustuoteteollisuus RTT:n mukaan kivirakenteisella talolla on mahdollista säästää lämmitysenergiasta 5–10 % ja jäähdytykseen tarvittavasta energiasta jopa 50 %.