Lammin uudet kivitalomallit 2020

Näyttävää arkkitehtuuria, tehokkaita neliöitä ja kutsuvia kaupunkikoteja. Tätä kaikkea löydät Lammi Kivitalon uusista talomalleista.

Neljä uutta taloa ja niiden kerrosversiot ottavat mallistossamme oman paikkansa ennakkoluulottomalla asenteella. Ne ovat Lammi Kivitalo -suunnittelukilpailun parhaimmistoa, eli jokainen niistä on syntynyt lahjakkaiden arkkitehtiopiskelijoiden suunnittelupöydillä. Onko Katve, Alto, Lyhty tai Kulma uusi unelmakotisi? Tutustu uutuuksiin!

KATVE 2 KRS

Kiven ja puun saumaton liitto.
 
Katve yhdistää toiminnallisen perhearjen ja luonnonvalossa kylpevän arkkitehtuurin kahdessa kerroksessa. Selkeässä pohjassa yhteinen oleskelu ja ruokailu sijoittuvat avaraan, kerrokset toisiinsa yhdistävään tilaan. Vastapainoksi yksi kolmesta makuuhuoneesta on sijoitettu yksityisesti yläkertaan.

 
Talon linjakkaat ratkaisut jatkuvat myös pihan puolelle. Siellä ainutlaatuisen puisen suojakuoren alle muodostuu oleskelutiloja sekä suojaisia ja yksityisiä kulkureittejä.

KATVE 1 KRS

Materiaalien harmoniaa myös yhdessä kerroksessa.
 
Katveessa arki sujuu kauniin arkkitehtuurin keskellä – ja upea kohde on toteutettavissa perheesi tarpeisiin myös yksikerroksisena. Selkeä huonejako ja suurista ikkunoista tulviva luonnonvalo tuovat kompaktiin tilaan ylellistä avaruuden tuntua.
 
Yksikerroksinen Katve yhdistää selkeät linjat ja luonnonmateriaalien parhaat puolet. Siksi se istuu ilmeeltään niin suomalaiselle kaupunkitontille kuin luonnonläheisiin vapaa-ajan kohteisiinkin. Tyylikäs kokonaisuus täydentyy autokatoksella ja aina tarpeellisella varastolla.

ALTO

Ilmeeltään ajaton, linjakas kaupunkitalo tehokkailla neliöillä
 
Alto on kaksikerroksinen helmi, joka ajattomuudessaan mukautuu moneen ympäristöön ja soveltuu myös townhouse-tyyliseksi pari- tai rivitaloksi. Pienellekin kaupunkitontille rakennettuna Alto on suojaisa ja yksityinen koti, sillä linjakas näkösuojaus on kiinteä osa talon rakenteita. 
 
Kompaktissa pohjassa on kaikki perheelle tarpeellinen. Yhteiset oleskelutilat on avattu kauniiksi, avaraksi tilaksi, jossa valo on tärkeässä osassa. Yksityisyyttä tuovat kolme makuuhuonetta. 

LYHTY 3 KRS

Kutsuva kaupunkikoti kolmessa kerroksessa
 
Lyhty on yksilöllinen valinta kaupunkitaloksi. Kapeassa pohjassa tilat ja toiminnot on jaettu kolmeen kerrokseen. Alakerran moderni tupakeittiö toimii monipuolisena arjen keskipisteenä. Keskikerros on varattu makuuhuoneille, kun taas saunallinen yläkerta antaa ylellisiä mahdollisuuksia vaikka valoisaan ateljeetilaan.
 
Lyhty on skandinaavista estetiikkaa sympaattisella sydämellä. 

LYHTY 2 KRS

Lyhty loistaa myös kahdessa kerroksessa
 
Kun etsit kompaktia kaupunkikotia, Lyhdyn omintakeinen townhouse-tunnelma toimii upeasti myös kahdessa kerroksessa. Kapea pohja on hyödynnetty taitavasti, joten Lyhdyssä saat arjen toimimaan aina haluamallasi tavalla.

KULMA

Tyylikäs ja taitava tilankäyttäjä
 
Kulma on kompaktin ja suoralinjaisen kivitaloasumisen tyylikäs taidonnäyte. Sen taitavasti asetellut suuret ikkunat antavat luonnonvaloa ja yksityisyyttä – myös pienelle kaupunkitontille rakennettaessa. Upeana yksityiskohtana toimii koko alakerroksen läpi kulkeva valokäytävä. 
 
Kulman suojassa arjen toiminnot on jaettu selkeästi kahteen kerrokseen. Perheen ja vieraiden yhdessä viettämä aika keskittyy alakertaan, jossa sijaitsevat olohuone sekä erillinen keittiö ja ruokailutila. Talon kolme makuuhuonetta taas on sijoitettu yksityisempään rauhaan yläkertaan.