Vesla

Lämminhenkinen & persoonallinen

4H + K + KHH + S + TEKN 127 m2

Nauti huoneen korkeudelta valoa ja avaruutta.

Vesla on moderni tilaihme ja erinomainen vaihtoehto pienelle ja kapeallekin kaupunkitontille. Suojaisan sisäpihan iso terassi ja olohuone-avokeittiötilan seinän korkuiset ikkunat tekevät valosta nauttimisen helpoksi.

Veslan neliöt on tarkasti ja tehokkaasti käytetty. Talossa on kolme makuuhuonetta, vaatehuone, kodinhoitohuone ja saunaosasto, iso varasto sekä kahden auton autokatos. Olohuoneessa on reilusti tilaa ja avaruutta valon tulviessa huoneeseen suurista ikkunoista. Vesla on täydellinen koti perheelle, joka unelmoi pientalosta palvelujen lähellä mutta arvostaa omaa yksityisyyttä.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 406 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Vesla L-Talopaketin osuus 141 200 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Vesla-kivitalon kustannusmalli

Vesla

  • 4H + K + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 127 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 165 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 157 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Jukka Ulvinen

Arkkitehtitoimisto
Jukka Ulvinen

Olohuoneessa on näyttävät, seinänkorkuiset ikkunat.

Tilava autokatos ja varasto täydentävät asumismukavuutta.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste