Rusko

Kompakti & urbaani

4H + K + RT + KHH + S + TEKN 124,2 m2

Luksusta kompaktissa koossa.

Rusko on pienelle perheelle soveltuva koti, joka tuo arkeen vähän luksusta. Nauti suuresta terassista ja katsele pimenevää iltaa katetusta uima-altaasta.

Rusko on suunniteltu aktiiviselle, asuminen helppoutta arvostavalle perheelle. Keittiö yhdistyy valoisaan oleskelutilaan, jolle luonnetta ja avaruutta antaa vino sisäkatto. Talossa on reilusti säilytystilaa, autokatos sekä erillinen ulkovarasto. Kodinhoitohuoneeseen on oma sisäänkäynti autokatoksesta. Ison terassin kruunaa katettu uima-allas, joka tuo mukavaa pientä luksusta asumiseen.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 404 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Rusko L-Talopaketin osuus 183 500 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Rusko-kivitalon kustannusmalli

Rusko

 • 4H + K + RT + KHH + S + TEKN
 • Huoneistoala: 124,2 m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 144,6 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 136,8 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Katja Jämsä

Arkkitehtisuunnittelua
Katja Jämsä

Oma uima-allas tuo luksusta asumiseen.

Ruskon julkisivu on ajaton ja puhdaslinjainen.

Nyt on monta syytä rakentaa kivitalo!

 1. Saat työn käyntiin halutessasi jopa viikoissa
 2. Harkkorakentaminen kestää myös hintavertailun
 3. Kivitalo toteuttaa yksilölliset haaveet tilavammasta arjesta
 4. Omakotitalo on halutuin ja edullisin asumismuoto

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste