Luna

Funktionaalinen & minimalistinen

7H + K + RT + KHH + S + VAR + AT 372 m2

Suurten unelmien koti.

Tässä talossa on kaikki. Luna on talo perheelle, joka haluaa näyttäviä tilaja materiaaliratkaisuja. Talon toteutuksissa ei ole säästelty, vaan kaikki on tehty tinkimättömällä tyylillä. Julkisivu on vaikuttava ja monitasoinen. Virtaviivaisessa designissa on havaittavissa 70-luvun arkkitehtuuria.

Lunan pääsisäänkäynti aukeaa eteistilaan, josta päästään makuuhuoneiden omaan aulaan ja olohuoneeseen. Yläkerroksessa on kolme makuuhuonetta sekä vierashuone. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone, vaatehuolto sekä vaate- ja pukeutumishuone. Yhtenäisestä keittiö-ruokailutila-olohuoneesta on kaksi liukuovikäyntiä ulos katetulle, ulkotakalla varustellulle terassille. Lisäksi kerroksessa on sauna- ja pesutilat sekä tv-/musiikkihuone. Talon yhteydessä on kesäkeittiö ja suuri uima-allas. Alakerroksessa on autotalli omalla sisäänkäynnillä. Kerroksesta löytyy biljardihuone ja työhuone uloskäynnillä, eli se toimii myös omana asuntonaan.

Suomen vaativimmat kivitalot Lammilta

Lammi on Suomen markkinajohtaja kooltaan ja ratkaisuiltaan vaativien kivitalojen toimittajana. Meille nämä kohteet ovat ammattiylpeyden mittari – laatuumme ja osaamiseemme luotetaan.

Kun olet kiinnostunut Lunasta tai täysin yksilöllisesti suunnitellusta, suuresta talomallista, asiantuntijamme auttavat mielellään myös projektinne budjetoinnissa.

Luna

 • 7H + K + RT + KHH + S + VAR + AT
 • Huoneistoala: 372 m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 434 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 410 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.
 • Kokonaisala: 455,1 m2i
  Kokonaisala on yhteenlaskettuna kaikkien kerrosten, kellareiden ja lämpöeristettyjen ullakoiden pinta-alat mitattuna ulkoseinien ulkopinnasta yli 160 cm korkeissa tiloissa. Siihen lasketaan myös kaikki umpinaiset tilat ja kellaritiloissa olevat varastot, autotallit ja tekniset tilat sekä kerrosalaan laskemattomat saunaosastot.

Suunnittelija:

Hannele Haataja

Suunnitteluriihi J&H

Talon designissa on 70-luvun arkkitehtuuria.

Talon tila- ja materiaaliratkaisut ovat näyttäviä.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste