Luna

Funktionaalinen & minimalistinen

7H + K + RT + KHH + S + VAR + AT 372 m2

Suurten unelmien koti.

Tässä talossa on kaikki. Luna on talo perheelle, joka haluaa näyttäviä tilaja materiaaliratkaisuja. Talon toteutuksissa ei ole säästelty, vaan kaikki on tehty tinkimättömällä tyylillä. Julkisivu on vaikuttava ja monitasoinen. Virtaviivaisessa designissa on havaittavissa 70-luvun arkkitehtuuria.

Lunan pääsisäänkäynti aukeaa eteistilaan, josta päästään makuuhuoneiden omaan aulaan ja olohuoneeseen. Yläkerroksessa on kolme makuuhuonetta sekä vierashuone. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone, vaatehuolto sekä vaate- ja pukeutumishuone. Yhtenäisestä keittiö-ruokailutila-olohuoneesta on kaksi liukuovikäyntiä ulos katetulle, ulkotakalla varustellulle terassille. Lisäksi kerroksessa on sauna- ja pesutilat sekä tv-/musiikkihuone. Talon yhteydessä on kesäkeittiö ja suuri uima-allas. Alakerroksessa on autotalli omalla sisäänkäynnillä. Kerroksesta löytyy biljardihuone ja työhuone uloskäynnillä, eli se toimii myös omana asuntonaan.

Suomen vaativimmat kivitalot Lammilta

Lammi on Suomen markkinajohtaja kooltaan ja ratkaisuiltaan vaativien kivitalojen toimittajana. Meille nämä kohteet ovat ammattiylpeyden mittari – laatuumme ja osaamiseemme luotetaan.

Kun olet kiinnostunut Lunasta tai täysin yksilöllisesti suunnitellusta, suuresta talomallista, asiantuntijamme auttavat mielellään myös projektinne budjetoinnissa.

Luna

  • 7H + K + RT + KHH + S + VAR + AT
  • 372 m2

Suunnittelija:

Hannele Haataja

Suunnitteluriihi J&H

Talon designissa on 70-luvun arkkitehtuuria.

Talon tila- ja materiaaliratkaisut ovat näyttäviä.

Tilaa uusi Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400

Rekisteriseloste