Katve 2 krs

Vaikuttava & elegantti

4H + K + RT + KHH + TEKN 126 m2

Kompaktia toimivuutta ylellisillä yksityiskohdilla

Katve yhdistää toiminnallisen perhearjen ja luonnonvalossa kylpevän arkkitehtuurin kahdessa kerroksessa. Selkeässä pohjassa yhteinen oleskelu ja ruokailu sijoittuvat avaraan, kerrokset toisiinsa yhdistävään tilaan. Vastapainoksi yksi kolmesta makuuhuoneesta on sijoitettu yksityisesti yläkertaan. Talon linjakkaat ratkaisut jatkuvat myös pihan puolelle. Siellä ainutlaatuisen puisen suojakuoren alle muodostuu oleskelutiloja sekä suojaisia ja yksityisiä kulkureittejä.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 505 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Katve 2 krs L-Talopaketin osuus 291 900 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Katve 2 krs-kivitalon kustannusmalli
Kilpailunosto_2019_1sija

Katve 2 krs

  • 4H + K + RT + KHH + TEKN
  • Huoneistoala: 126 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 188 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 172 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Eevi Lindroth & Anni Marttinen

Tampereen yliopisto, arkkitehtuurin laitos

Puurimoitus rajaa talon ympärille kulkuväyliä.

Ikkunaseinä avaa luonnonvalon osaksi sisustusta.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste