Kalliola

Vaikuttava & elegantti

6H + K + RT + KHH + S + TEKN + VAR 250 m2

Puhdaslinjaista designia.

Kalliola on vaikuttava kivitalo, jonka tyylissä on funktionalismin viitteitä. Talon kulmikkaat ja pitkät vaakasuuntaiset julkisivumuodot luovat vahvat ja kauniit piirteet. Harkitusti laatikkomaisen talon kattoratkaisu on toteutettu niin, että se antaa vaikutelman tasakatosta kuitenkaan sitä olematta. Näin syntyy viimeistelty ja viimeistä piirtoa myöten tarkkaan harkittu design.

Kalliolan pääsisäänkäynti on toisessa kerroksessa. Vaatehuone, kodinhoitohuone ja pesuhuone ovat käytännöllisesti heti sisäänkäynnin läheisyydessä. Portaikon vierestä aukeaa upea keittiö-ruokailu-olohuone, jossa vino katto tuo tilaan avaruutta. Tilasta on käynti ulos katetulle terassille lasiliukuovien kautta. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä pesu- ja saunatilat. Pesuhuoneesta on käynti terassille ja takkahuoneeseen. Lisäksi alakerrassa on pieni varasto ja huone, joka soveltuu vaikka kuntosaliksi tai harrastustilaksi. Talon yhteydessä on tilava kahden auton autotalli.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 553 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Kalliola L-Talopaketin osuus 230 300 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Kalliola-kivitalon kustannusmalli

Kalliola

 • 6H + K + RT + KHH + S + TEKN + VAR
 • Huoneistoala: 250 m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 289 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 274 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.
 • Kokonaisala: 353,5 m2i
  Kokonaisala on yhteenlaskettuna kaikkien kerrosten, kellareiden ja lämpöeristettyjen ullakoiden pinta-alat mitattuna ulkoseinien ulkopinnasta yli 160 cm korkeissa tiloissa. Siihen lasketaan myös kaikki umpinaiset tilat ja kellaritiloissa olevat varastot, autotallit ja tekniset tilat sekä kerrosalaan laskemattomat saunaosastot.

Suunnittelija:

Katja Jämsä

Arkkitehtisuunnittelua
Katja Jämsä

Talon designissa on funktionalismin viitteitä.

Kattoratkaisu antaa vaikutelman tasakatosta.

Tilaa uusi Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste