Kalliola

Vaikuttava & elegantti

6H + K + RT + KHH + S + TEKN + VAR 250 m2

Puhdaslinjaista designia.

Kalliola on vaikuttava kivitalo, jonka tyylissä on funktionalismin viitteitä. Talon kulmikkaat ja pitkät vaakasuuntaiset julkisivumuodot luovat vahvat ja kauniit piirteet. Harkitusti laatikkomaisen talon kattoratkaisu on toteutettu niin, että se antaa vaikutelman tasakatosta kuitenkaan sitä olematta. Näin syntyy viimeistelty ja viimeistä piirtoa myöten tarkkaan harkittu design.

Kalliolan pääsisäänkäynti on toisessa kerroksessa. Vaatehuone, kodinhoitohuone ja pesuhuone ovat käytännöllisesti heti sisäänkäynnin läheisyydessä. Portaikon vierestä aukeaa upea keittiö-ruokailu-olohuone, jossa vino katto tuo tilaan avaruutta. Tilasta on käynti ulos katetulle terassille lasiliukuovien kautta. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä pesu- ja saunatilat. Pesuhuoneesta on käynti terassille ja takkahuoneeseen. Lisäksi alakerrassa on pieni varasto ja huone, joka soveltuu vaikka kuntosaliksi tai harrastustilaksi. Talon yhteydessä on tilava kahden auton autotalli.

Kalliola

  • 6H + K + RT + KHH + S + TEKN + VAR
  • 250 m2

Suunnittelija:

Katja Jämsä

Arkkitehtisuunnittelua
Katja Jämsä

Talon designissa on funktionalismin viitteitä.

Kattoratkaisu antaa vaikutelman tasakatosta.

Tilaa uusi Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400

Rekisteriseloste