Kalla

Selkeä & tehokas

5H + TUPAK + RT + KHH + S + TEKN 152  m2

Avaraa asumista kahdessa kerroksessa.

Yksinkertainen ja virtaviivainen julkisivusommittelu, isot, yhtenäiset ikkuna-alueet ja jännittävä kattoratkaisu tekevät Kallasta moderni-ilmeisen kodin suuremmallekin perheelle.

Kallan ensimmäisen kerroksen sydämenä on yhtenäinen, avara olohuone-ruokahuone-keittiötila, joka soveltuu loistavasti perheen ja ystävien kanssa oleskeluun. Ruokailutilasta aukeaa liukuovi terassille. Yläkerta on varattu makuuhuoneille, joita talossa on yhteensä neljä ja joista jokainen löytää oman rauhallisen tilansa.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 379 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Kalla L-Talopaketin osuus 117 900 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Kalla-kivitalon kustannusmalli

Kalla

  • 5H + TUPAK + RT + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 152  m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 182 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 170 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Maija Tolmunen

Arkkitehtuuritoimisto
Taso Oy

Suorakaidepohja käyttää neliöt tehokkaasti.

Oleskelutilan ikkunat aukeavat pihan puolelle.

Tilaa uusi Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste