Alto

Funktionaalinen & minimalistinen

4H + K + RT + KHH/TEKN + S 124,5 m2

Linjakas kaupunkitalo tehokkailla neliöillä.

Alto on kaksikerroksinen helmi, joka ajattomuudessaan mukautuu moneen ympäristöön ja soveltuu myös townhouse-tyyliseksi pari- tai rivitaloksi. Pienellekin kaupunkitontille rakennettuna Alto on suojaisa ja yksityinen koti, sillä linjakas näkösuojaus on kiinteä osa talon rakenteita. Kompaktissa pohjassa on kaikki perheelle tarpeellinen. Yhteiset oleskelutilat on avattu kauniiksi, avaraksi tilaksi, jossa valo on tärkeässä osassa. Yksityisyyttä tuovat kolme makuuhuonetta.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 360 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Alto L-Talopaketin osuus 167 100 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Alto-kivitalon kustannusmalli
Kilpailunosto_2sija

Alto

 • 4H + K + RT + KHH/TEKN + S
 • Huoneistoala: 124,5 m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 162 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 150,5 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Stina Virta & Aku Heiskanen

Oulun yliopisto, arkkitehtuurin yksikkö

Ajaton julkisivu suojaa avaraa kotia.

Muuri antaa yksityisyyttä kapeallakin tontilla.

Nyt on monta syytä rakentaa kivitalo!

 1. Saat työn käyntiin halutessasi jopa viikoissa
 2. Harkkorakentaminen kestää myös hintavertailun
 3. Kivitalo toteuttaa yksilölliset haaveet tilavammasta arjesta
 4. Omakotitalo on halutuin ja edullisin asumismuoto

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste