Kivitalo on hyvä valinta – erityisesti nyt

Omakotitaloja rakennetaan tällä hetkellä paljon. Asumisen, etätyöskentelyn ja tilankäytön unelmia halutaan toteuttaa tänä vuonna eikä tulevaisuudessa. Olemmekin saaneet omakotitaloa suunnittelevilta asiakkailtamme paljon kyselyitä. Millä aikataululla rakennusprojektin pystyy aloittamaan? Pitävätkö toimitusajat? Riittääkö materiaaleja?

Vastauksemme on, että kivitalo Lammi-harkoista on nyt rakentajalle saatavuudeltaan erinomainen valinta. Nopeat toimitusajat, hyvä toimitusvarmuus, hallittu hinnankehitys ja rakentamisen korkea laatu tekevät kivitalosta nyt erityisen kilpailukykyisen vaihtoehdon mille tahansa rakentamisen muodolle. Kokosimme 4 hyvää syytä käynnistää Lammi Kivitalo -projekti.

1. Saat talotoimituksen käyntiin jopa viikoissa

Tiesitkö, että Lammi Kivitalon harkot valmistetaan Suomessa? Toimitamme materiaalit työmaalle suoraan omalta tehtaalta, joten olemme varma ja nopea toimittaja myös silloin, kun kysyntä kasvaa tai markkinatilanne elää. Olemme kasvattaneet tuotantokapasiteettiamme ja pystymme toimittamaan harkot työmaalle suoraan varastotoimituksina – lyhyellä toimitusajalla.

Olipa projektisi hanke- tai haaveiluvaiheessa, suosittelemme ottamaan yhteyttä myyjiimme. He osaavat kartoittaa tiesi eteenpäin juuri siitä missä olet – ja parhaimmillaan pystyt aloittamaan projektisi jo viikkojen sisällä.

Meillä on harkot varastossa ja ammattilaisten verkosto tukemassa hankkeesi etenemistä.

2. Harkkorakentaminen kestää myös hintavertailun

Tilastokeskuksen mukaan rakennuskustannukset nousivat vuoden 2022 heinäkuussa 8,3 % vuodentakaisesta. Tarvikepanosten kustannukset nousivat vuodessa 12,8 % ja työkustannukset 3,4 %. Joulukuussa 2021 vastaavat luvut olivat vielä korkeammat. Nousun tasaantumisesta huolimatta jyrkimmät hinnanmuutokset markkinoilla koskevat puu- ja elementtirakentamista.

Kotimaisena harkkomateriaalien tuottajana olemme pystyneet pitämään oman hintakehityksemme vakaana. Kivitalorakentamisen hinta puhuttaa silti aina. Me olemme halunneet avata yksilöllisten kivitalohankkeiden hintatasoa mahdollisimman kattavasti ja läpinäkyvästi laskemalla jokaiselle talomallillemme kustannusmallin.

Voit hyödyntää kustannusmalleja alustavassa budjetoinnissa tai keskustella perheellesi räätälöidyn kivitaloprojektin mahdollisuuksista ja hintatasosta suoraan myyjiemme kanssa.

3. Kivitalo toteuttaa yksilölliset haaveet tilavammasta arjesta

Etätyö on tullut jäädäkseen. Siihen totutellessa monessa perheessä on syntynyt haaveita hiljaisesta työhuoneesta, omasta pihasta ja väljemmistä neliöistä. Haaveita ei kannata jättää toteuttamatta. Kerrostaloasunnon hinnalla on mahdollista rakentaa tilavampi omakotitalo, jossa jokainen perheenjäsen mahtuu elämään, työskentelemään ja rentoutumaan. Ja kun rakennat uudelle omakotitaloalueelle, saat bonuksena nopeat tietoliikenneyhteydet ja toimivan julkisen liikenteen.

Jokainen Lammi-talomalli on muunneltavissa laatu, toiminnallisuus ja omat toiveet edellä. Oman kotisi räätälöinnin voit aloittaa esimerkiksi näistä talomalleistamme:

Saarenta Katve Alpi

 

4. Omakotitalo on halutuin ja edullisin asumismuoto

Oma tupa, oma lupa – suomalaiset arvostavat tilaa, itsenäisyyttä ja yksityisyyttä. Pientaloteollisuus PPT ry julkaisi keväällä 2020 laajan tutkimuspaketin eri asumisvaihtoehtojen hinnoista. Samassa tutkimuksessa omakotitaloasuminen osoittautui Suomen halutuimmaksi asumismuodoksi. Yli 70 % suomalaisista haluaisi asua pientalossa.

PTT:n tutkimuksen mukaan omakotitalo on selvästi neliöhinnoiltaan ja asumiskustannuksiltaan halvin asumisen vaihtoehto. Tutkimuksen sivuilla pääset vertailemaan hintalaskuria eri kaupungeissa.

Esimerkki:
Uuden omakotitalon hankintahinta Vantaalla on 3 190 €/m2 ja uuden kerrostaloasunnon hankintahinta Helsingissä on 7 418 €/m2. Uusi helsinkiläinen 80-neliöinen kerrostaloasunto maksaa siis saman verran kuin uusi vantaalainen yli 180-neliöinen omakotitalo.

Jätä yhteystietosi tai soita suoraan. Siitä se projekti alkaa.

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Tutustu kustannusmalleihin

Mietityttääkö kivitalon rakentamisen hinta? Julkaisimme jokaiselle talomallillemme kustannusmallin, joka kuvaa kattavasti koko projektin tyypillistä kustannustasoa.