Haemme tarjouslaskijoita kesätöihin Tampereelle ja Lammille


Etsimme kahta ahkeraa ja positiivisen asenteen omaavaa määrälaskijaa kausiapulaiseksi tarjouslaskentaamme. Jos olet tarkka ja tunnollinen, mutta ennen kaikkea hyvä tyyppi ja tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen, saatat olla etsimämme henkilö. Osaat tulkita arkkitehti- ja rakennesuunnitelmia ja sinulla on perustiedot rakenteiden mitoittamisesta. Työmaakokemus erityisesti pientalorakentamisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Tulet osaksi Lammi Kivitalo -laskentatiimiämme Tampereen toimistolle (1 hlö) tai osaksi ammattilaismyynnin tiimimme Lammin toimistolle (1 hlö). Myös osittainen etätyö on mahdollista, kun työ alkaa sujua riittävän itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen kesätyön syksyyn asti vakaassa ja turvallisessa perheyrityksessämme, jossa on positiivinen tekemisen meininki. Mikäli mahdollista, voit aloittaa työt osa-aikaisesti jo kevään 2022 aikana. Lammi Kivitalo-kohteiden määrälaskennassa käytämme apuna Vertex BD mallinnusohjelmaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laskenta‐ ja toimituspäällikkö Sami Harjula p. 0207 530 446. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian (viimeistään 27.2.2022 mennessä) sähköpostilla osoitteeseen sami.harjula@lammi.fi.
Hakemuksessa tulee mainita, että kumpaan toimipisteeseen olet hakemassa.

Lammin Betoni on 1956 perustettu Suomen johtava anturamuottien, betonikivien ja kivitalojen valmistaja. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 17,8 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa konsernin palveluksessa on 56 henkilöä. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Lammilla, Vantaalla ja Dabrowa Gorniszassa Puolassa. Lammin asiakkaita ovat rakennusalan ammattilaiset ja omakotitaloja rakentavat perheet.