Haemme markkinoinnin moniosaajaa

Etsimme markkinoinnin ammattilaista, joka nauttii käytännön tekemisestä sekä ymmärtää suunnitelmallista ja mitattavaa markkinointia. Hahmotat laaja-alaisesti toimintaamme eri asiakassegmenttien ja sidosryhmien kanssa, joihin kuuluvat mm. kuluttaja- ja ammattilaisasiakkaat, myyntiedustajat, jälleenmyyjät ja suunnittelijat. Työssäsi haluat kehittyä ja kykenet myöhemmin ottamaan vastuullesi markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävät.

Tarjoamme sinulle kasvupaikkaa markkinajohtajan ja alan johtavan brändin parissa. Sijaintisi on ensisijaisesti Lammilla, mutta neuvoteltavissa myös Vantaalle tai Tampereelle. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn.

Konsernin markkinat ovat Suomen lisäksi myös ulkomailla (mm. Pohjoismaat, Baltia, Puola), joten työhön kuuluu kansainvälinen ulottuvuus.

Työnkuvasi:

Operatiivinen ja tavoitteellinen markkinointi:
Hoidat työssäsi Lammin operatiivista markkinointia ja sen kehittämistä. Toimit myynnin johdon alaisuudessa ja työskentelet kiinteässä sekä tavoitteellisessa yhteistyössä myynnin kanssa. Laadit markkinoinnin vuosisuunnitelman ja teet ehdotuksen budjetista. Seuraat markkinoinnin tuloksia ja raportoit niistä johdolle.

Sidosryhmä- ja projektityöskentely:
Johdat yhteistyötä markkinoinnin projekteissa yhteistyökumppaneiden suuntaan ja osallistut alan yhteisiin työryhmiin. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja suunnittelet yhteisiä markkinointiprojekteja heidän kanssaan. Toimit yhteyshenkilönä mainostoimistokumppanillemme, joille laadit toimeksiannot ja kehität yhteistyötä.

Suunnitelmallinen viestintä:
Toteutat johdon kanssa yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän toimenpiteitä sekä ylläpidät ja kehität mediasuhteita. Olet valmis luomaan pitkäkestoisia mediasuhteita ja ymmärrät niiden merkityksen viestinnässä.

Digimarkkinointi ja analytiikka:
Suunnittelet ja tuotat sisältöjä konsernin sosiaalisen median kanaviin. Ostat, kehität ja kohdennat mainontaa näissä kanavissa hyödyntäen dataa. Mittaat markkinoinnin tavoitteita ja analysoit toimintaa datan kautta. Analyytikan hyödyntäminen on suunnittelemiesi toimenpiteiden lähtökohtana.

Pitkäjänteisyys ja kehittäminen:
Teet suunnitelmia myös pitkällä tähtäimellä liiketoiminnan tavoitteiden ja asiakaskokemuksen näkökulmista. Haluat kehittää markkinointia ja viestintää vuosi vuodelta paremmaksi. Kykenet vaiheittan ottamaan vastuullesi markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävät kokonaisuudessaan.

Toivomme sinulta

  • Luovaa ja idearikasta otetta – innostut uudistamisesta ja uuden oppimisesta
  • Itsenäistä ja ratkaisukeskeisestä työskentelyä sekä organisointikykyä
  • Sitoutunutta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja verkostoitumiskykyä
  • Sujuvaa kielenkäyttöä, huolellista kielioppia ja hyvää kielitaitoa
  • Digimarkkinoinnin osa-alueiden ja alustojen tuntemusta
  • Alan korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi)
  • Kokemusta B2C ja B2B markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta sekä toteuttamisesta
  • Kokemus taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista sekä Adoben työkaluista on eduksi
  • Kokemus myyntityöstä on eduksi, sillä kehität myös markkinoinnin ja myynnin yhteistyötä

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla Markkinoinnin moniosaaja osoitteeseen rekry@lammi.fi

Lisätietoja antaa Markus Inkiläinen: markus.inkilainen@lammi.fi
Kyselyt puhelimitse perjantaina 15.10. klo 13–16, sekä maanantaina 25.10 klo 10-15 numerosta 0207 530 408.

 Lammin Betoni on 65-vuotias perheyritys ja suomalaisen kivirakentamisen suunnannäyttäjä.

Olemme Suomen vanhin ja suurin harkkovalmistaja ja Lammi-Kivitalot-tuotemerkillä markkinoiden johtava kivitalotoimija. Lammi-Kivitalot on useana vuonna valittu RTS Rakennustutkimuksessa Suomen laadukkaimmaksi ja luotettavimmaksi talomerkiksi. Kuluttajille Lammi tarkoittaa kivitalounelmia, laatua ja yksilöllisyyttä. Ammattilaisille Lammi on luotettu kumppani, joka uudistaa innovaatioillaan koko alaa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 14,6 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa konsernin palveluksessa on 53 henkilöä.