Etsimme runkoasentajia Oulun ja Pohjois-Suomen alueelle

Olet pientalorakentamisen ammattilainen ja toimit itsenäisenä yrittäjänä Oulussa tai Pohjois-Suomen alueella? Sinulla ja asennustiimilläsi on kokemusta harkkorunkojen asennuksesta tai halua laajentaa osaamista harkkorakentamiseen. Olet rehti, reilu ja tunnettu tekijä alueellasi ja sinulla on hyvät paikalliset verkostot alan toimijoihin.

Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan kanssamme yhteistyömahdollisuudesta. Yhteistyökumppaninamme saat Lammin Betoni-konsernin tuen tekniseen valmiuteen, toimituksiin ja saat näkyvyyttä Lammi Kivitalo-kohteiden tekijänä.

Lisätietoja: Lammin Betoni -konsernin asennuskumppanuuksista vastaava yhteyshenkilö Emma Liukkala, p.0207 530 407, emma.liukkala@lammi.fi. 

Lammin Betoni on 1956 perustettu Suomen johtava anturamuottien, betonikivien ja kivitalojen valmistaja. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 14,6 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa konsernin palveluksessa on 53 henkilöä. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Lammilla, Vantaalla ja Dabrowa Gorniszassa Puolassa. Lammin asiakkaita ovat rakennusalan ammattilaiset ja omakotitaloja rakentavat perheet.